KlaBavel


KlaBavel

Over ons

 

12027247_1475972639398994_6593345628552703432_o
Mijn naam is Mark van Reusel, 20 jaar en ik zit nu in mijn laatste jaar van de Rockacademie Tilburg. Ik drum vast in een aantal bands waaronder MacSwordfish en Art Felixx en val regelmatig in voor collega drummers, daarnaast schrijf ik mijn eigen muziek die je kunt beluisteren op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC2T44390O0N0eUFEhu-2qeA

Naast het drummen heb ik me verdiept in het schrijven van slagwerkstukken en percussie. Ik geef hierin les bij Klabavel (Bavel) en sinds kort ook bij Zero Treze (Tilburg).

Toen ik anderhalf jaar geleden bij Klabavel kwam als dirigent voelde ik me meteen erg welkom, de sfeer is gemoedelijk en gedreven. Een optreden met deze groep voelt altijd als een feestje!


Ik ben Lynyrd Denissen, 23 jaar en ik zit net als Mark in het laatste jaar van de Rockacademie in Tilburg. Ik drum in een aantal bands waaronder The First Lady (bluesrock) en JazzWerk (jazztrio). Verder val ik vaak in bij andere bands en sta ik elke week wel ergens op een podium te spelen.

Nadat ik als kleine jongen bij de plaatselijke harmonie in Boxtel ben begonnen met slagwerk en percussie ben ik later veel meer gaan drummen. Het is voor mij daarom extra leuk om nu met deze groep flink aan de slag te gaan met allemaal toffe stukken en weer terug te gaan naar mijn percussieroots! Samen met Mark geef ik ook les bij Zero Treze in Tilburg.

Klabavel bestaat uit enthousiaste leden die zich tijdens de optredens niet schromen om een flink dansje te wagen met de trommels om! Kom het gerust een keer live meemaken